Bu firma ile ilgili tüm detayları görebilirsiniz , doğrulanmış aktif bir firmadır.
Aralık Ocakbaşı
Takip Et Favori Yap
93 ZİYARETÇİ
    Firmayı Paylaş :
Bu firmanın üyeliği sebebi ile bazı alanlar blurlanmış olarak gösterilmektedir , firma üyeliğini yükselttiğinde tüm alanlar görünür hale gelecektir. Gold Üye Ol
Firmayı Paylaş
Takip Et Favori Ekle
93 ZİYARETÇİ
AÇILIŞ - KAPANIŞ 11:00 - 23:00
SERVİS SAATLERİ 11:00 - 23:00
Hizmet Bölgeleri TÜRKİYE
QR KODU
Firmaya Mesaj Gönder
3+7 = ?

Videolar

Henüz video eklenmemiş , panelden videonuzu ekleyebilirsiniz.

Firma Konum Bilgisi

Hacıkara, Şht. Ümit Bölükoğlu Cd. No:12 D:19, 06730, 06732

Kampanyalar / İlanlar

Firma tarafından daha önce bir ilan paylaşılmadı.

Aralık Ocakbaşı Hakkında

HAKKIMIZDA
Ankara Beypazarı’nın kalbinde yer alan Aralık Ocakbaşı Mezopotamya Lezzetleri, geleneksel Türk mutfağının eşsiz tatlarını sunan bir aile yemek yeridir. Şiş kebap, tavuk pirzola, tavuk şiş ve daha pek çok lezzetle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

İşletmemizde, uygun fiyat politikamızla her bütçeye hitap ediyor ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Menümüzde et severlerin vazgeçilmezi olan kuzu pirzola, kuzu ciğer, kuzu şiş ve mangalda pişen diğer et çeşitleri bulunmaktadır. Ayrıca, ciğer severler için de özel tariflerimiz mevcuttur.

Günün her saati taze ve lezzetli çorbalarımızla içlerinizi ısıtıyoruz. Özellikle kelle paça çorbamız, sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde tercih edebileceğiniz sağlıklı bir alternatiftir. Yemeklerinizin yanında doğal yayık ayranımızı denemeyi unutmayın; bu geleneksel içeceğimiz yemeklerinize eşlik etmek için ideal.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, paket servis hizmetimizle de sizlere hızlı ve sıcak bir şekilde ulaşıyoruz. Evde veya iş yerinde, canınız ne zaman lezzetli bir mangal keyfi çekerse, bir telefonla hizmetinizdeyiz.

Aralık Ocakbaşı Mezopotamya Lezzetleri olarak, kaliteli hizmet ve eşsiz tatlarla dolu bir deneyim sunmak için sizleri bekliyoruz. Aile sıcaklığını hissedeceğiniz mekanımızda, sevdiklerinizle keyifli anlar paylaşmanız için buradayız.

Aralık Ocakbaşı Google Verileri

  • Google Puanı : 4.9
  • Google URL : https://www.google.com/search?q=Beypazar%C4%B1+lokanta&sca_esv=d66eeba216212f8b&sca_upv=1&sxsrf=ADLYWIImE5hqWtusfbOypFDXxVfMIbhetA%3A1717511095000&ei=tiNfZo_bPKq8xc8P_NmhiQ4&udm=&ved=0ahUKEwiPjty1k8KGAxUqXvEDHfxsKOEQ4dUDCBA&uact=5&oq=Beypazar%C4%B1+lokanta&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiEkJleXBhemFyxLEgbG9rYW50YTIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yCBAAGBYYHhgPSLTUAVDqwQFY2tMBcAJ4AZABAJgB6AGgAZYUqgEGMC4xNS4xuAEDyAEA-AEBmAISoAKcFsICBxAjGLADGCfCAgoQABiwAxjWBBhHwgINEAAYgAQYsAMYQxiKBcICDhAAGLADGOQCGNYE2AEBwgITEC4YgAQYsAMYQxjIAxiKBdgBAsICGRAuGIAEGLADGEMYxwEYyAMYigUYrwHYAQLCAgoQIxiABBgnGIoFwgIKEC4YgAQYQxiKBcICChAAGIAEGEMYigXCAhAQLhiABBhDGMcBGIoFGK8BwgILEAAYgAQYsQMYgwHCAggQLhiABBixA8ICCxAuGIAEGLEDGIMBwgIIEAAYgAQYsQPCAgsQLhiABBjHARivAZgDAIgGAZAGE7oGBggBEAEYCboGBggCEAEYCJIHBjIuMTQuMqAH5ssB&sclient=gws-wiz-serp#vhid=/g/11t_t7d52h&vssid=lcl
  • Google Yorum Sayısı : 23
  • Google Kategori : Restoran

Ürünler ve Hizmetler

Firma tarafından henüz bir ürün paylaşılmadı.

Firma Haberleri

Firma tarafından henüz bir haber paylaşılmadı.

Aralık Ocakbaşı Hakkında Yorumunuz

Aralık Ocakbaşı İçin Yapılan Yorumlar

Firma hakkında hiç yorum yapılmamış.
Reklam Ver Whatsapp İletişim

İŞLERİNİZİN BÜYÜMESİNİ SAĞLIYORUZ!

Hemen şimdi firmanızı kaydederek işlerinizi büyütün...
FİRMAMI YAYINLA

BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN!

Tüm gelişmelerden anında haberdar olun.