Haber Detayı

14 Eylül 2023 23:07

Firma Tanıtım Yazısı Nasıl Yazılır

Firma Tanıtım Yazısı Nasıl Yazılır

Firma tanıtımlarında firmaların vizyonu, misyonu, tarihçesi ve faaliyet alanları anlatılır. Bazı firmalar Vizyonumuz ve Misyonumuz diye açıkça başlıklar atarlar, bazıları ise bu iki hususu kendilerini anlattıkları yazının içine dağıtırlar.

Misyondan yani firmanın başarılı olduğu takdirde gelecekte kendi adına neler yapmayı hedeflediğinden bahsetmek gerekir. Ayrıca misyondan yani firmanın varlığı sayesinde topluma, insanlara ne gibi faydalar dokunacağından, firmanın faaliyetleri sayesinde nelerin değişeceğinden bahsetmek gerekir.

Bunlar dışında firmanın müşteriler gözündeki yerinden bahsetmek ve uzmanlıklarını anlatmak faydalı olacaktır.

Aşağıda örnek kabilinden küçüklü büyüklü birkaç firma tanıtım yazısı mevcuttur.

VİZYONUMUZ

Orta ölçekli bankalar arasında lider olmak ve yenilikçi müşterilerine kaliteli hizmet, hissedarlarına ise sürdürülebilir kar yaratmaktır. TEB’in hem müşterileri hem de çalışanları için Türkiye’nin en yenilikçi ve en pratik bankası olması öngörülmektedir.

MİSYONUMUZ

TEB hizmet mükemmeliyetine ve müşterilerine kendini adamış, tüm paydaşlarına aynı şeffaflık ile yaklaşan, işini tutkuyla icra eden, tüm riskleri izleyen ve yöneten, disiplinli, bilgi ve analize dayanan objektif bir kredi kültürüne sahip, hizmete odaklanmış, sürekli kendisini yenileyen profesyonel bir kadro ile dünya standartları üzerinde teknolojik bir altyapıyı barındıran, sürdürülebilir ve karlı büyümeye odaklı bir banka olarak hizmet vermeyi planlamaktadır.

          TEB 

Vizyonumuz

Uluslararası platformda tanınan,dünya standartlarında,çagdaş yenilikleri takip eden ve yeniliklere öncülük eden,diger saglık kurulusları tarafından örnek alınan saglık kurumu olmak.Yurt içinde ve yurt dısında tüm hastalarımıza en yüksek kalitede eşit bakım hızmetı veren,hastalarımızın kendılerıne guven ıcınde hissettikleri ve tüm beklentilerinin karşılandıgı saglık kurumları zıncırı olusturmak.
Misyonumuz

Toplumun her kesiminden hastaya yüksek kalitede saglık hızmetı sunmak,saglık sektöründe iş imkanı yaratarak ülkemize hizmet etmek,personelimizin sürekli gelişmesını ve güven içinde mutlu çalışmasını sağlamak.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Firma hakkında hiç yorum yapılmamış.
Reklam Ver Whatsapp İletişim

İŞLERİNİZİN BÜYÜMESİNİ SAĞLIYORUZ!

Hemen şimdi firmanızı kaydederek işlerinizi büyütün...
FİRMAMI YAYINLA

BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN!

Tüm gelişmelerden anında haberdar olun.